Care sunt avantajele terapiei Reiki?

Reiki este o tehnica de vindecare japoneza cu mainile aplicate pe corp, si este o terapie foarte sigura, placuta si neagresiva. Reiki foloseste energia in vederea tratarii durerii fizice, fara a fi nevoie de apasare, masaj sau manipulare.

Inainte de a discuta despre beneficii terapia reiki si inainte de a cauta informatii desprere pret terapia reiki, cu siguranta mai trebuie sa stiti ca aceasta tehnica se foloseste pentru a reda echilibrul, pentru a reface si pentru a armoniza mintea, trupul, emotiile si spiritul.

In continuare puteti descoperi cateva beneficii terapia reiki foarte importante, deci este recomandat sa parcurgeti pana la final acest articol.

1. Promoveaza armonia si echilibrul

Reiki ajuta la promovarea armoniei si echilibrului. Este o modalitate eficienta, neinvaziva, de vindecare a energiei, care imbunatateste capacitatea naturala de vindecare a corpului, energizand si promovand in acelasi timp starea de bine generala.

Reiki lucreaza direct la restabilirea echilibrului la toate nivelurile si functioneaza direct asupra problemelor si statiei in loc sa masoare sau sa usureze simptomele. Cand discutam despre echilibru, ne referim la echilibrul mental si emotional, creierul stang si drept, masculin si feminin, etichetand lucrurile ca fiind bune sau rele, pozitive sau negative etc.

2. Creeaza relaxare profunda si ajuta corpul sa elibereze stresul si tensiunea

Reiki ofera un spatiu in care poti fi mai constient de ceea ce se intampla in corpul si mintea ta. Unul dintre cele mai importante beneficii terapia reiki, este ca te ajuta inveti sa-ti asculti propriul corp si sa iei decizii intelepte cu privire la starea ta de bine din acest loc.

A fi mai prezent inseamna ca esti in corpul tau, ceea ce te ajuta sa accesezi si mai mult acea cunoastere interioara si intelepciunea pe care o avem cu totii!

3. Dizolva blocurile energetice si promoveaza echilibrul natural intre minte, corp si spirit

Tratamentele Reiki regulate pot aduce o stare mai calma si mai pasnica, in care o persoana este mai capabila sa faca fata stresului de zi cu zi. Acest echilibru mental imbunatateste de asemenea invatarea, memoria si claritatea mentala.

Reiki are chiar puterea de a vindeca ranile mentale / emotionale, si poate ajuta la atenuarea schimbarilor de dispozitie, frica, frustrare si chiar furie. Ba chiar mai mult, Reiki poate intari si vindeca relatiile personale.

Dat fiind faptul ca Reiki va imbunatateste capacitatea de a iubi, va poate deschide catre oamenii din jur si va poate ajuta sa va dezvoltati relatiile. Acestea sunt alte beneficii terapia reiki semnificative, iar lista continua.

4. Ajuta la un somn mai bun

Rezultatul numarul unu al primirii unei sesiuni de Reiki este relaxarea. Cand suntem relaxati, dormim mai bine, corpul nostru se vindeca mai bine, gandim mai clar si ne raportam mai sincer.

Adesea, persoanele care doresc sa se bucure de cele mai importante beneficii terapia reiki, vor experimenta o relaxare profunda in timpul sesiunii lor de Reiki si, uneori, un somn profund in timpul sesiunii.

5. Accelereaza capacitatea de auto-vindecare a corpului pe masura ce incepi sa revii la starea ta naturala

Vindecarea Reiki te readuce rapid la starea ta naturala sau cel putin iti face corpul sa se miste in directia corecta.

Asta inseamna ca respiratia, ritmul cardiac si tensiunea arteriala se imbunatatesc. Respiratia mai profunda si mai usoara este unul dintre primele lucruri care se intampla in timpul unei auto-practici sau a unui tratament primit de la altcineva.

6. Ajuta la ameliorarea durerii si sprijina vindecarea fizica a corpului

Reiki incurajeaza sistemul sa imbunatateasca functiile vitale ale corpului (respiratie, digestie si somn), astfel incat sistemele tale fizice sa functioneze optim.

La nivel fizic, Reiki ajuta la ameliorarea durerii de migrena, artrita, sciatica ~ doar pentru a numi cateva. De asemenea, ajuta la simptomele de astm, oboseala cronica, simptome la menopauza si insomnie.