Două cărţi care au atras mii de cititori sunt acum la preţ redus

Iubeşti cărţile de dragoste sau thrillere şi vrei să ai cele mai bune titluri în biblioteca ta? Atunci vei găsi mai jos două idei de cărţi pe care să le cumperi acum la preţ redus. Tot ce trebuie să faci este să urmezi linkurile către ele şi astfel vei obţine cele două volume cât ai bate din palme. Aceste două volume au fost apreciate la nivel internaţional, traduse în mai multe limbi şi au prins foarte bine la publicul din România.

Uragan pe Insula Camino

Cartea Uragan pe Insula Camino este cea care te va introduce într-o poveste de dragoste specială, pe o insulă în care absolut totul este posibil, inclusiv crimele care au loc în toiul unui urgan.

Crimă descoperită se dovedeşte iniţial a fi ceea ce cunoaştem drept o crimă perfectă. În timp ce autorul Mercer Mann se pregăteşte de relansarea bestsellerurilor sale în librăria Book’s Bay, uraganul Leo ajunge pe insula Camino generând o furtună devastatoare, în care casele ajung să fie dărâmate, hotelurile şi vitrinele sunt complet distruse şi străzile sunt inundate, iar foarte multe persoane îşi pierd viaţa.

Printre victime se numără şi prietenul autorului, Nelson Kerr care este şi el la rândul său un scriitor de thrillere. Având în vedere modul în care se prezintă rănile lui Nelson se va trage concluzia că loviturile de la cap sunt suspecte ceea de duce la ideea că nu furtuna este cea care a determinat decesul său.

În momentul în care Bruce începe să cerceteze cauza decesului prietenului său, acesta descoperă lucruri şocante şi un complot la care Nelson a participat. Având în vedere toate acestea, situaţia tinde să devină periculoasă pentru Bruce.

Bridgerton. Lui Sir Phillip, cu dragoste

Cartea Bridgerton. Lui Sir Phillip, cu dragoste este cea care ne-o prezintă pe Eloise Bridgerton, o femeie decisă să nu se mai căsătorească. Aceasta a preferat să respingă toate cererile în căsătorie pentru a evita să piardă timpul cu bărbaţi nepotriviţi.

Prin urmare, pe măsură ce timpul s-a scurs şi bărbatul ideală nu a apărut ea şi Penelopa, cea mai bună prietenă a să decid să rămână singure pe viaţă.

Planurile acestora se schimbă în momentul în care Penelope se căsătoreşte cu Colin şi trăiesc fericiţi împreună. Eloise începe şi ea să îşi pună această decizie la îndoială pentru că nu vrea să fie singură, acum că Penelope a decis să schimbe scenariul şi astfel da curs cererii lui Sir Phillip.

Cu un trecut nefericit în spate, Phillip este diferit de ceea ce se aştepta ea iar în timp ajunge la punctul în care îşi evita proprii copii pentru a nu se simţi stânjenit în preajma lor.

Eloise este deja cunoscută de cititori şi din alte volume ale seriei şi este un personaj interesant, fiind curioasă şi încăpăţânată şi ţinându-i pe toţi fraţii sub control. Cei doi par făcuţi unul pentru celălalt până la finalul cărţii, iar povestea este de fapt ideală pentru toţi romanticii oferind profunzime, personaje fascinante şi dragoste.

Cele două cărţi pot fi găsite în librăria online Bookzone la preţuri promoţionale şi dacă ai mai multe titluri de pus în coş, vor ajunge la tine cu transport gratuit.

Descopera si TOPUL cartilor de citit preferate de romani in 2021!