6 motive pentru care merita sa incepi sa folosesti jucariile sexuale

Jucariile sexuale sunt accesorii pe care ar trebui sa le detina toate cuplurile care doresc sa pastreze pasiunea in dormitor si nu numai persoanele singure.

Acum sunt pentru toata lumea si nu mai reprezinta un subiect tabu. Oamenii devin din ce in ce mai deschisi in ceea ce priveste produsele din sex shop, dar si mai constienti de beneficiile pe care jucariile sexuale le au in viata lor si nu se mai rusineaza sa le cumpere.

Iata 6 motive care te vor convinge ca merita sa iei si tu in considerare aceste accesorii.

Iti imbunatatesc viata sexuala

Cu ajutorul jucariilor pentru adulti poti stimula pasiunea si satisfactia personala sau a partenerului. De asemenea, se pot ameliora probleme care rezulta din ejacularea precoce la barbati, dificultatea de a ajunge la orgasm si lipsa de lubrifiere la femei si multe altele. Pe scurt, cuplurile si persoanele singure care detin jucarii sexuale sunt mai multumite de viata lor sexuala.

Contribuie la cresterea increderii in sine

Un lucru mai putin cunoscut este acela ca jucariile sexuale au atat beneficii la nivel fizic, cat si la nivel mental si emotional si te pot ajuta sa iti cresti increderea in sine.

Cand ajungi sa te cunosti si sa obtii satisfactii noi, te vei simti alta persoana. Corpul uman este o adevarata opera de arta iar jucariile pentru adulti sunt accesorii care te vor ajuta sa il simti mai bine si sa il explorezi in moduri greu de imaginat.

Intretin pasiunea in relatiile de lunga durata

In orice relatie, dupa o anumita perioada de timp, este inevitabil sa nu se instaureze rutina in viata sexuala care tinde sa devina din ce in ce mai deficitara, ajungand o corvoada pentru unul dintre parteneri. Folosirea jucariilor pentru adulti poate imbunatati considerabil situatia, readucand scanteia si pasiunea in relatia intima.

Partenerii care folosesc aceste accesorii tind sa fie mai deschisi, mai sinceri si mai atenti unul cu celalalt, acest lucru imbunatatind comunicarea dintre ei si facilitand relatiile de lunga durata. Pe scurt, sunt benefice pentru a inlatura monotonia si a imbunatati legatura dintre parteneri.

Imbunatatesc somnul

Somnul este esential pentru sanatate. Intareste sistemul imunitar, mentine abilitatile cognitive, ne fereste de depresie si anxietate. Totodata, ne ajuta sa facem fata stresului si sa fim plini de energie intreaga zi si este necesar pentru recuperarea si regenerarea celulelor din intregul organism.

Jucariile pentru adulti contribuie la atingerea orgasmului mai rapid si mai eficient, moment in care sunt eliberate oxitocina si endorfine care creeaza o stare benefica si favorizeaza somnul.

Reduc riscul de incontinenta urinara la femei

Mai bine de 30% dintre femei sunt afectate de incontinenta urinara, iar acest lucru se poate ameliora si preveni prin exercitii care intaresc muschii pelvieni, iar sexul este un bun antrenament in acest sens.

Orgasmul produce contractii ale muschilor din aceasta zona, ii pune la lucru si ii intareste. Utilizarea jucariilor sexuale favorizeaza orgasmul si, prin urmare, ajuta la controlul vezicii urinare, reducand riscul de incontinenta urinara la femei.

Scad tensiunea arteriala

Exista o legatura intre sex si scaderea tensiunii arteriale, iar medicii stiu foarte bine acest lucru. Mai exact, actul sexual poate scadea tensiunea arteriala sistolica.

De asemenea, este privit ca o modalitate excelenta pentru reducerea riscurilor de boala BP (Boala Parkinson) si a mentine capacitatea cognitiva pana la varste inaintate. Prin urmare, daca ai probleme cu tensiunea arteriala si vrei sa reduci riscurile de BP, programeaza-ti cat mai repede o vizita la un magazin de produse erotice.

Articol sponsorizat