Care sunt avantajele semnificative ale terapiei Reiki?

Reiki este o tehnica de vindecare veche, dar simpla. S-a descoperit ca produce rezultate profunde prin atingere blanda, mentalitati pozitive si transfer de energie.

Fie ca doriti sa primiti Reiki pentru vindecarea traumei emotionale, echilibrarea nivelului de energie sau pentru a va dezvolta spiritual, Reiki are nenumarate avantaje. In continuare va prezentam unele dintre cele mai importante avantaje ale vindecarii prin intermediul terapiei Reiki, care va pot interesa.

Terapia Reiki promoveaza armonia si echilibrul

Reiki adopta o abordare neinvaziva a transferului de energie, care este extrem de eficienta in promovarea bunastarii generale. Prin transferul de energie, corpul este capabil sa restabileasca echilibrul intre toate sistemele mintii, corpului si spiritului. Acest lucru creeaza armonie si permite oamenilor sa continue un stil de viata pozitiv.

Relaxeaza si elibereaza tensiunea din corp

Ceea ce multi oameni iubesc cel mai mult la Reiki este ca le permite sa „fie” pur si simplu. Sunt cateva minute de relaxare pura, in care receptorul isi poate lasa capul si elibera tensiunea si stresul acumulat in timpul zilei. Transferul de energie prin Reiki poate face oamenii sa se simta linistiti, relaxati si mai usori, ceea ce permite apoi sa fie in contact cu sinele lor interior si sa reflecte clar asupra vietii lor.

Descompune blocurile energetice si echilibreaza mintea, corpul si spiritul

Tratamentul Reiki regulat promoveaza fluxul consecvent si deblocat de energie in tot corpul. Acest lucru permite oamenilor sa simta mai putin stres, imbunatateste invatarea si memoria, promoveaza claritatea mentala si vindecarea fizica / mai putin durerea fizica. Cand pasajele de energie sunt blocate, energia pozitiva nu poate curge in anumite parti ale corpului, ceea ce duce la schimbari ale dispozitiei, frica, furie, durere si multe altele. Reiki va poate ajuta sa pastrati aceste pasaje clare.

Curata corpul de toxine si sustine sistemul imunitar

Tehnica Reiki este folosita pentru a le reaminti corpurilor noastre cum sa revina in starea de „reparatie” sau „auto-vindecare” de repaus si digestie. Prin declansarea acestei stari, corpurile noastre incep sa se curete de energiile inutile. De asemenea, permite corpului sa se protejeze de epuizare sau insuficienta a sistemului imunitar.

Sterge mintea si imbunatateste concentrarea

Reiki le aminteste receptorilor sa se afle in momentul prezent. Transferul pozitiv de energie permite mintii sa se concentreze asupra evenimentelor actuale, sa nu se mentina asupra greselilor din trecut si sa nu se ingrijoreze de anxietatile legate de viitor. Acest lucru va ajuta la acceptarea modului in care se desfasoara viata si va contribui la promovarea reactiilor pozitive la situatii, oameni si circumstante.

Te ajuta sa dormi mai bine

Va puteti astepta intotdeauna sa va simtiti extrem de relaxat dupa o sesiune de Reiki. Acest tip de relaxare ne ajuta corpurile sa dorma mai bine, sa se vindece mai bine si sa gandeasca mai clar. Nu este neobisnuit ca oamenii sa adoarma complet in timpul unei sesiuni de Reiki.

Ajuta la cresterea spirituala si la curatarea emotionala

Reiki se adreseaza intregii persoane – minte, corp si spirit – nu doar fiintei fizice. Aceasta inseamna ca transferul de energie pozitiv prin Reiki este o procedura extrem de util in ceea ce priveste ridicarea starii de spirit a receptorului si a atitudinii generale fata de viata. Vindecarea care incepe din interior se va reflecta asupra deciziilor si perspectivei lor din exterior.

Accelereaza abilitatea de auto-vindecare a corpului

Reiki va echilibreaza nivelurile corpului intern pentru a reveni la o stare aproape naturala. Aceasta inseamna ca respiratia, ritmul cardiac, tensiunea arteriala, circulatia si alte sisteme corporale se vor imbunatati. Acest echilibru normal va permite corpului sa se vindece singur din interior.

Exista multe modalitati prin care o persoana poate beneficia de Reiki. Este important sa retineti ca Reiki nu vizeaza o anumita problema din corp, ci mai degraba vizeaza totul dintr-o data. Transferul de energie este cel mai puternic instrument de vindecare in acest mod, deoarece vindeca toate elementele conexe ale unei anumite afectiuni.