Ce beneficii pentru sanatate au remediile naturiste?

Medicina pe baza de plante implica utilizarea practicilor, interventiilor si produselor naturale si biologice pentru tratarea unei varietati de conditii fizice sau emotionale. Organizatia Mondiala a Sanatatii estimeaza ca 80% din populatia lumii, sau aproximativ 4 miliarde de oameni, utilizeaza in prezent medicamente pe baza de plante, pentru tratarea diferitelor afectiuni.

Este cat se poate de firesc ca oamenii sa isi indrepte atentia spre un magazin produse naturiste cu scopul de a-si alege diferite produse pe baza de plante, dat fiind faptul ca acestea le ofera o multime de avantaje. In continuare puteti descoperi cateva motive pentru a alege sa va tratati cu cele mai bune produse naturiste.

Sanatate cat vezi cu ochii

In mod evident, unul dintre cele mai mari avantaje ale tratamentelor naturiste este acela de a fi extrem de accesibile pentru fiecare dintre noi.

In afara faptului ca se pot gasi peste tot in natura diferite, plante medicinale care vin cu o multime de benefici pentru sanatate, iar acum va puteti indrepta atentia spre Vitasana, de unde puteti cumpara fara reteta medicala diferite produse naturiste. Acestea nu prezinta riscuri pentru sanatate, deci le puteti lua conform indicatiilor de pe prospect.

Eficienta

In ceea ce priveste tratarea diferitelor boli, produsele naturiste de la Vitasana pot fi mult mai eficiente in comparatie cu majoritatea medicamentelor alopate. Alegeti sa va indreptati atentia spre acest magazin naturist cu scopul de a gasi produse naturiste potrivite pentru problemele dvs. de sanatate, si administrati-le conform instructiunilor.

Veti putea vedea cum starea de sanatate si rezistenta organismului vi se vor imbunatati vizibi. Acest lucru se datoreaza faptului ca plantele si substantele naturale care fac parte din compozitia acestor medicamente, sunt benefice pentru a trata un larg spectru de simptime.

Natura este cel mai bun medic

Nu de ieri sau de azi, ci inca din antichitate se folosesc diferite tratamente naturiste pentru tot felul de probleme de sanatate. Incepand de la plantele cu efecte afrodisiace folosite de cupluri pentru a avea o viata sexuala activa, si pana la plante medicinale care puteau trata raceala si gripa sau alte probleme de sanatate, si pana la ceaiuri pentru slabit sau vitamine si minerale, produsele naturiste au fost si sunt cele mai bune, iar rezultatele dovedesc acest lucru.

 

Intr-o lume in care compusii chimici sunt atat de daunatori si ne ataca din toate partile, alegeti asadar sa folositi diferite remedii naturiste de la Vitasana, si veti vedea cum starea de sanatate vi se va imbunatati in mod considerabil.

Remedii naturiste cu rezultate dovedite

In continuare va enumeram cateva plante care sunt utilizate in mod obisnuit in medicina naturista, si care au rezultate foarte bune in tratarea diferitelor afectiuni:

  • Echinacea: Se foloseste pentru a stimula sistemul imunitar si pentru a ajuta organismul sa lupte impotriva infectiilor, dar si pentru tratarea afectiunilor, cum ar fi furunculele, febra si herpesul.
  • Gingseng: Gingsengul este utilizat in general pentru tratarea oboselii, de exemplu in timpul recuperarii dupa boala. De asemenea, este utilizat pentru a reduce tensiunea arteriala si nivelul colesterolului, dar utilizarea excesiva a ginsengului a fost asociata cu cresterea tensiunii arteriale.
  • Hypericum (sunatoare): Studiile au sugerat ca sunatoarea este la fel de eficienta ca unele antidepresive farmaceutice in tratarea depresiei usoare pana la moderate. Este de asemenea utilizata pentru anxietate si insomnie.
  • Ginkgo biloba: Se foloseste in mod obisnuit pentru a trata circulatia sanguina slaba.
  • Dong quai – Se foloseste pentru afectiuni ginecologice, cum ar fi tensiunea premenstruala, simptomele menopauzei si durerile menstruale. Unele studii indica faptul ca dong quai poate scadea tensiunea arteriala.

Concluzie

Exista multe alte exemple de remedii si produse pe care le puteti gasi intr-un magazin produse naturiste precum Vitasana. Este foarte important ca atunci cand urmati diferite tratamente naturiste, sa respectati indicatiile de pe prospect.